تحولات منطقه

۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۳
کد خبر: ۸۰۴۲۵۷

پوستر فیلم «روز ششم» با بازی مصطفی زمانی رونمایی شد و تماشخانه ایرانشهر و تئاتر شهرزاد نیز از دو نمایش «پناه‌ کاه» و «دختر» میزبانی می‌کند.

رونمایی از پوستر یک فیلم و ۲ خبر تئاتری
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «روزششم» نخستین ساخته سینمایی حجت قاسم زاده اصل از چهارشنبه اول تیرماه اکران می شود و پوستر فیلم‌ را حمیدرضا اسحاقی با استفاده از عکس‌های حسن هندی طراحی کرده و پوستر گرافی نیز توسط محمد واحد انجام‌شده است.

مصطفی زمانی و بهاره افشاری امیر جعفری، مهران احمدی، افشین هاشمی، همایون ارشادی،بهرام ابراهیمی، مهدی حسینی نیا و با حضور جمشید هاشم پور بازیگران فیلم‌روز ششم هستند.

روز ششم به زندگی جوانی به نام احمد می پردازد که بعد از آزادی از زندان فقط پنج روز وقت دارد که جواب چند معما را پیدا کند، احمد اگر موفق نشود در روزششم کشته خواهد شد.

این فیلم به تهیه‌کنندگی رحمان سیفی آزاد تولید شده و پخش آن بر عهده موسسه سینمایی راه عرفان است.

طراحان «پناه‌کاه» معرفی شدند

طراحان نمایش «پناه‌کاه» به نویسندگی و کارگردانی فرید قادرپناه که از دوم تیر در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه خواهد رفت، معرفی شدند و زمان پیش‌فروش مشخص شد.

سعید حسنلو (طراح صحنه)، الهام شعبانی (طراح لباس) و علی کوزه‌گر طراح نور) هستند که پس از «درخت شیشه‌ای آلما» دومین همکاری آن‌ها با قادرپناه محسوب می‌شود. هم‌چنین بهاره اسدی (طراح گریم) و سینا افشار (طراح گرافیک) برای نخستین بار در این نمایش با این کارگردان همکاری می‌کنند.

«پناه‌کاه» از دوم تیرماه ساعت ۱۸:۴۵ به مدت ۷۵ دقیقه در سالن استاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر روی‌صحنه خواهد رفت.

پیش‌فروش این نمایش از روز یکشنبه ۲۹ خردادماه ساعت ۱۶ در سامانه تیوال آغاز خواهد شد.

به ترتیب حروف الفبا: حسین امیدی، آیدین بهاری، مینا زرنانی، میلاد معیری، آذین نظری، میثم نوروزی، مهدی یگانه در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

مجری طرح این نمایش فواد خراباتی و تهیه‌کننده گروه تئاتر ریگولیتو هستند.

ماهان صادقی (دستیار کارگردان)، علی سیبی (دستیار تولید)، نیلوفر قرائی (منشی صحنه)، نازنین عسگری و یاسین یوسفی (مدیران صحنه) از دیگر عوامل این نمایش هستند.

فرید قادرپناه سال گذشته نمایش «درخت شیشه‌ای آلما» را در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه برد که با وجود همه‌گیری بیماری کرونا از شهریور تا آبان ۱۴۰۰ با استقبال تماشاگران روبه‌رو شد. 
قادرپناه متولد سال ۱۳۶۳ دارای مدرک کارشناسی عمران است. او از سال ۱۳۸۶ با گذراندن دوره‌های هنری از جمله بازیگری، کارگردانی، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی و ... زیر نظر اساتید مختلف وارد دنیای هنر شد و سپس گروه تئاتر ریگولیتو را تشکیل داد و با کارگردانی نمایش «شبی بیرون از خانه» در سال ۱۳۹۳ به طور جدی وارد دنیای تئاتر شد. «آوریل ۱۹۱۲»، «بازگشت به خانه»، «پناه‌کاه» و «بوی گند دهان خانم مارکز» دیگر نمایش‌های او هستند.

«دختر» در تهران به روی صحنه رفت 

نمایش «دختر» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی «حسن حسامی» در پردیس تئاتر شهرزاد تهران به روی صحنه رفت. در این نمایش حامد خسروی، زهرا قره پور، محمدحداد کاشانی و حنا جشنوند ایفای نقش می کنند. 

عوامل این نمایش شامل سیدمحمد هاشمی مطهر مشاور کارگردان و مریم رحیمی به عنوان دستیار کارگردان، نیلوفر محمدی دستیار کارگردان و برنامه ریز، سمانه عباسی مدیر صحنه، عقیق دل زنده منشی صحنه، مهدی نفری دستیار صحنه، سعید مهرابی و پژال مرادی اجرای گریم، فلور فغانی طراح لباس، نیلوفر محمدی موسیقی، بنیامین خزائی تنظیم، افکت، صدا و موسیقی، بهار رحیمی ، امیرحسین قاسمی، مینا رئیسی و متین تاجیک عکاسان، محمد لهاک مدیر روابط عمومی و تبلیغات، نکیسا ناپلئونی طراح پوستر و حامد خسروی مدیر اجرایی است. 

این نمایش که از روز ۱۶ خرداد به روی صحنه رفته تا هفتم تیر ادامه دارد.

کارگردان این نمایش می گوید: نمایش دختر ضد قصه عمل و سعی می کند با جابجایی تمامی نشانه ها اعم از تصویری، صوتی، زمانی و متنی ‌و...ذهن مخاطب را به چالش بکشد.

«حسن حسامی» افزود: زن ومردی صبح از خواب بیدار می شوند و دختر خود را پیدا نمی کنند و پشت در اتاق دختر با یکدیگر صحبت می کنند و درباره اتفاقاتی که ممکن است افتاده باشد از گذشته تا حال به بحث و جدل می پردازند حتی درباره شیوه های متفاوت تربیتی بین این دو مجادله ای سخت در می گیرد. اتفاقات ممکن این که آیا اصلا دختری داشته اند؟ آیا دختر در کودکی گم شده است؟ آیا دختر با یک نوازنده دوره گرد فرار کرده است؟ آیا دختر خود را کشته اند ؟

او ادامه می دهد این نمایش با بازی با نشانه ها در فضایی شبیه نمایش های ابزورد و گروتسک با طراحی ناتورالیستی فقط سعی در تاثیر گذاری بر مخاطب است تا یک قصه را تعریف کند.

حسامی گفت: البته این فقط یک تجربه است تا بازخورد تماشاچیان بررسی تا در اجراهای بعدی اعمال شود.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.